Ajans News Haber

DOĞUŞTAN ENGELLİ OLAN ENGELLİ KARDEŞLERE YÜREK ISITAN ZİYARET
563 Okundu
29 Haziran 2021 - 11:57

Diyarbakır Bağlar ilçe Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, beyinlerine oksijen gitmediği için doğuştan engelli olan kardeşleri ziyaret etti. Ziyaret sırasında Beyoğlu ile engelli kardeşler arasında herkesi duygulandıran görüntüler yaşandı.

Bağcılar Mahallesi’nde anneleriyle birlikte ikamet eden doğuştan engelli S.T ve M.T kardeşlerin evine misafir olan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, sempatik görüntüler ortaya koyan kardeşlerle yakından ilgilendi.

Başkana Sarılarak Duygu Dolu Anlar Yaşattılar

Babaları olmadığı için annelerinin hem annelik hem babalık yaparak bakımlarını üstlendiği engelli kardeşler de Beyoğlu’na sarılarak herkesi duygulandırdı.
“Çok kutsal bir görev yapıyorsun. Allah sana bunun mukafatını inşallah verecektir ” diyen Başkan Beyoğlu, engelli kardeşlerin annesine gerekli desteği sağlayacaklarını ifade etti.
Ziyarete Başkan Beyoğlu’nun eşi Dürdane Beyoğlu ve Ak Parti Bağlar İlçe Başkanı Ahmet Maruf Demir de katıldı.

Yeni Doğan Bebeğe İsim Verdi
Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Bağcılar Mahallesi’nde ziyaret ettiği bir ailede ise ailenin isteği üzerine yeni doğan bebeğin kulağına ezan okuyarak isim verdi.
Gültekin çiftinin evine misafir olan Beyoğlu, 20 günlük olduğu öğrenilen bebeğe Ahmet Karan ismini vererek hayırlı evlat olması duasında bulundu.

¨Cihat TOPRAK

PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.