Ajans News Haber

Bismil Belediyesi’nden yeni doğan bebeklere Bebeğim hoşgeldin hediyesi
1.047 Okundu
14 Haziran 2021 - 17:43

Bismil Belediyesi, ilçede dünyaya gelen bebekleri, güzel bir sürprizle karşılıyor. Belediye ekipleri, yeni doğan bebeklerin ailelerini ziyaret ederek “Ailemize Bebeğim Hoş Geldin Destek Paketi” hediye ediyor.

Sosyal Belediyecilik anlayışıyla yapılan çalışma kapsamında Bismil’de doğan bebekler evlerinde ziyaret edilerek destek paketi ve Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Hamza Türkmen’in tebrik mesajı iletiliyor. Doğum sonrası yeni doğan bebeklere taşıma seti ve temel malzemelerinden oluşan hediyeler veriliyor.
Destek paketi almak isteyen aileler Bismil Belediyesi web sitesi üzerinden form doldurarak başvuruda bulunuyor.

Projenin ilçede 6 aylığa kadar olan bebekler için hazırlandığını ifade eden Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Hamza Türkmen, “Vatandaşlarımızın hayatlarının her evresinde yanlarında olan, farklı ihtiyaçlara cevap verebilen bir belediyecilik anlayışı ile çalışıyoruz. Bu proje ile Bismilli ailelerimizin çocuklarını büyütme serüvenlerinin başlangıcında yanlarında olmak istedik” dedi.

Başkan Türkmen pandemi döneminde de kurallar çerçevesinde dağıtımlar yapıldığını belirterek, “Ekiplerimiz, önce ailelerimizin sağlığını düşünerek, sosyal mesafe ve maske kuralı içinde, hanelerin içine girmeden ailelerimize hediye paketlerini, adres adres teslim ediyor” diyerek bilgi verdi.

¨Cihat TOPRAK

PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.