Ajans News Haber

Gazi Yaşargil Hastenesinde Büyük Vurgun !
869 Okundu
10 Haziran 2021 - 13:41

Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’nde skandallar bitmek bilmiyor. Daha önce birçok skandal olayın meydana geldiği hastanede insanlık adına utandıran görüntüler ortaya çıktı.

ŞİMDİ DE KOKUŞMUŞ ET !

Pandeminin ve birçok hastalığın mücadelesini verdiğimiz bu süreçte Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde personellere verilen yemeklere kokmuş, bozulmuş ve siyahlaşmış etler kullanılıyor.

SAĞLIKÇILARIN HAKKI BU MUDUR?

Yaşadığımız pandemi sürecinde evinden, ailesinden uzak durarak insan sağlığı için gecesini gündüzüne katan sağlık personellerine bozuk yemek mi müstehak görülüyor?

R.C isimli hastane personeli ajansnews’e yaptığı açıklamalar da “bir çok kez bozuk ve kokmuş yemek vakalarıyla karşılaştık. Defalarca idareye söylememize rağmen hiç bir müdahele de bulunulmadı hiç bir tutanak tutulmadı. İnsan sağlığı için hayatından vazgeçen sağlıkçılara ödül olarak bozuk yemek veriliyor” dedi.

Personellerin tek umudu, Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesinin mutfak bölümünden gelen bu görüntülerden sonra Sağlık Bakanlığı müfettişlerinin devreye girmesi ve konuyla ilgili personellere görüşmesidir.

Renk değiştirmiş, kokmuş ve ekşimiş olan bu etlerin sürekli hastane mutfağına nasıl ve kimler tarafından getirildiği merak konusu oldu.

¨Cihat TOPRAK

PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.