Ajans News Haber

Aziz Kadri: Kent Savaşları
411 Okundu
16 Temmuz 2021 - 22:11


Slm dostlar bu yazacaklarımı çocuklarımızın istikbali uğruna çok değil 15 -20 yıl sonra tüm canlıların akıbeti uğruna okumanızı tavsiye ederim..


Yıl 2040 Dünyada pek çok su kaynakları artık tükenmiş vaziyette.. bir damla su altın değerinde. tüm canlılar su derdinde dünya bir parça buluta hasret ..
Çare arayışı içerisindeki insanoğlu bu günkü paratoner dediğimiz yıldırım savarlar benzeri dev asa bulut çekerler imal etmiş o günün şartlarında 70-80 katlı binaların üstlerinde bulut çeken cihazlar.. tüm dünya ve kentler kaos içerisinde kentler biribiri ile kavgalı bir kent diğer kenti bulutunu çalmak ile suçlamakta zira bir parça bulut yağmur demek hayat demek yaşamak demek bırakın ülkeler arası savaşı kentler arası kavgalar revaçta .


Günü yaşayan yarını düşünmeyen insanoğlu sahip olduğu tüm su kaynaklarını tüketmiş diğer canlılarında yaşam hakkına tecavüzde bulunmuş ve kendi geleceğini de perişan etmiştir..


Dostlarım 2000 yılında Diyarbekir ticaret ve sanayi odası yönetim kurulu başkan vekili sıfatı ile uluslar arası HANNOVER teknoloji fuarına davetli idim .. tüm ayrıntıları anlattığım binalar anlattığım bulut çekenler tamamı maket halinde hazırlanmış 2030 yılı sonrası dünyadaki yaşanacak su sıkıntısı tercüman vasıtası ile ziyaretçilere anlatılıyordu belki benim gibi o tarihte o fuara gidenler anımsayacaktır.

Aradan 21 yıl geçti Tv lerde kuruyan su kaynaklarını kuruyan gölleri
gördükçe o fuarda gözlerimle şahit olduğum geleceğimiz aklıma gelip tüylerim diken diken oluyor..tüm dünya bilimadamları 10 yıllardır bu konuya dikkat çekmekteler..aradan 21 yıl geçti Dünya nasıl bir tedbir aldı ve ülkemde nasıl bir önlem alınıyor insallah o gelecek kötü günlerin sadece tasvirde kalması gerçekleşmemesi dileği ile selam ve sevgilerimle..Aziz kadri..

Aziz Kadri Özyıldız

PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.