Ajans News Haber

Mehmet Çet: YEDİ DÜVEL ERDOĞANDAN NEDEN NEFRET EDİYOR?
161 Okundu
03 Temmuz 2022 - 20:01

Emperyalist güçler  100 yıldır bu topraklar üzerinde söz sahibi olduklarından gelen iktidarları kendi emrindeki bir eleman gibi kullandıkları artık tamamen açığa çıktı. Yıllardır bu coğrafyada talimatla başbakan getirip başbakan götürdüler. Ülkede yaşayan insanların hak ve hürriyetlerini, özgürlüklerini hiçe sayarak istedikleri gibi davrandılar. Darbeler yaptırdılar. Binlerce, on binlerce insanın ölümüne ve sakat kalmalarına sebep oldular.

Ülkede iktidara getirilenler arkalarında halk desteği olmadığı için fazla da direnme şansları yoktu. Emperyalist güçler için siyasi görüş önemli değildi. İster sağcı, ister solcu olsun fark etmezdi. Kim itaat edecekse  iktidara geliyordu. Ak parti iktidarına da  aynısını yapmaya çalışıyorlardı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan reformlar yaparak darbecileri, cuntacıları saf dışı bırakmıştı. Erdoğan’ın ülkeyi değişime ve gelişmeye götürürken girdiği bütün seçimlerde arkasındaki halk desteği artıyordu. Erdoğan’ın dik duruşu ülkenin menfaatlerini öne çıkarması  bu karanlık güçlerin rahatsız olmasına sebep oldu.

Hem içte hem de dışta Erdoğan’ın tek hedef haline getirilmesinin anlamını iyi okumalıyız: AK Parti’den liderinin kellesini isteyenler, aslında AK Parti’yi AK Parti yapan ruhu istiyorlar. O ruhu ele geçirip öldürebilirlerse, AK Parti’nin “tehlike” olmaktan çıkacağını, renksiz – kokusuz- ruhsuz bir politik hareket haline geleceğini, dünya müesses nizamı tarafından ehlileştirilip kontrole alınabileceğini biliyorlar çünkü.Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkiye’nin en doğal, gerçekçi, yerli, halkına karşı gizli ajandası olmayan, hizmet ederken ‘’onlar kim ‘’ diye sormayan büyük bir ‘’halk lideri’’ olduğunu 20 yıldır ‘’Halkın kendisi’’ söylüyor.

Üstelik Başkan Erdoğan yalnızca Türkiye’nin değil dünyanın birçok bölgesinde, ülkemizin binlerce yıllık tarihi içinde yer alan etki alanındaki halkların da doğal ve ortak lideri..!

Bütün tartışmaların dışına çıkın ve dünyaya bakın. Sonra yeniden Türkiye’de olanlara dikkat kesilin. Taşların yerine oturduğunu, anlaşılmaz gibi olanların netleştiğini göreceksiniz. İçeride kimin nerede durduğunu o zaman daha iyi anlayacaksınız.

Onlar Birinci Dünya Savaşı’nda tamamlayamadıklarını tamamlamak için saldırıyorlar. Biz de İstiklal mücadelesinin bitmediğini, son aşamasına geldiğini bilerek direniyoruz.

Anadolu’yu bile bize çok gördükleri için saldırıyorlar. O dönem kim nerede duruyorsa bugün herkes yine aynı yerde duruyor. Vatansever yine vatansever.  Hain yine hain..

Bu hesaplaşma Haçlı Savaşları’ndan beri devam ediyor. Bitti mi sanıyorsunuz!

Yedi düvelin bu adamdan neden bu kadar nefret ettiğini, neden yıllardır yemeyip içmeyip onu yıkmaya, partisini elinden almaya çalıştığını anlıyor. Diktatörlerle yağlı ballı olan mihrakların Erdoğan’ı “Otoriterleştiği” için hedef aldığına inanacak kadar saf değil kimse.

ABD ve Batı Türkiye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan için hangi şer planı tasarlarsa tasarlasınlar son sözü Türk Milleti verecektir.

Ancak ABD ve Batı’dan gelen bu şer hamlelere karşı içimizdeki siyasilerden ve siyasi yapılardan sempatiyle eğilim gösterenler, ilgi duyanlar, heveslenenler çıkarsa bilsinler ki, tam bağımsız Türkiye hedefinin hasımları olarak tarihe işlenirler.

Ancak yine de oyunu anlamak şart!

“Dünya BEŞ’ten büyük” diyen felsefe susturulmak istenmekte!

Konuya böyle bakmakta fayda var!.

Bundan dolayı yıllardır kullandıkları sol ve marjinal örgütleri tekrar, tekrar sahneye sürdüler/sürüyorlar. Ama onların hesaba katmadıkları ve yıllardır umursamadıkları Anadolu ( Kurtuluş savaşını başlatan ve başarıya ulaştıran) insanı bu tür provokasyonlara gelmiyor, aksine Ülkesine ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sahip çıktı/çıkıyor.

Emperyalist Haçlı Batı zihniyeti bir kez daha duvara toslayacaktır, Üst aklın oyunları geçmişte olduğu gibi Haziran 2023’te de hüsrana uğrayacaklardır.

HAÇLI SAVAŞLARI’NDAN BERİ DEVAM EDEN HESAPLAŞMA BİTTİ Mİ, SANIYORSUNUZ?

Son söz: Nemrut güçlüydü, İbrahim (as) kazandı.. Firavun güçlüydü, Musa (as) kazandı.. Ebu Cehil güçlüydü, Nebî (sav) kazandı. “Gevşemeyin, üzülmeyin. Eğer iman etmişseniz en üstün olan sizlersiniz.” Âl-i İmran Sûresi 139. Âyet

Esen kalın.

MEHMET ÇET

PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.