Ajans News Haber

Mehmet Çet: SIRTINI ABD VE BATI’YA DAYAYANLAR
180 Okundu
03 Nisan 2022 - 17:55

Dünyanın beşten büyük olduğunu Ukrayna – Rus savaşında bir kez daha gördük.
Televizyon komedyenini seçip başkan yapan Ukrayna halkı bunun sonuçlarına da katlanmak zorunda. Ukrayna’da yaşananları gördükten sonra ABD ve Batı’nın güvenilir olmadıkları bir kez daha tescillendi. Savaş demek yıkım, kan, gözyaşı, ölüm demek, bir kez daha gözler önüne serildi.
Rusya’nın pençeleri arasında can çekişen, evlerini, yurtlarını terk eden, eşini, çocuğunu, babasını, annesini kaybeden Ukrayna halkının yaşadıklarını görmezden gelerek bundan bile Erdoğan’ı nasıl deviririz hesabını yapanlar var. Sırtını ABD ve Batı’ya dayayanlar hala onların istedikleri söylemleri seslendirmeye devam etmektedirler.
ABD ve Batı bizden ne istiyor, bakalım.
S400 leri geri verin, kanal İstanbul’a ne gerek var, enerji üretiminde kullanılacak olan nükleer santrallerini( Batı kendisi bol miktarda kullanıyor ) iptal edin. Havaalanlarına, köprülere ne gerek var, boşuna yapılmasın. İktidara gelirsek bu yatırımları durduracağız diyen ( ABD ve Batı hayranları ) bir güruh var içimizde.
Artık Türkiye eski Türkiye değil ki, bu talepler itibar görsün.
Ukrayna, ABD ve Batı’yı arkasına alarak Rusya ile mücadeleyi düşündü. Çözümü de NATO’ya üyelikte gördü. Ancak ABD ve Batı destek vermedi.
ABD ve Batı NATO’yu Irakta, Afganistan da kullandı. Suriye de halen kullanıyorlar. Müslümanları kırmak için NATO güçlerine görev veriliyor. Ukrayna’nın işgaline ise bir tepki vermediler.
İçimizdeki ABD ve Batı yanlıları şunu bilmelidirler ki! Kullanışlı olmadıklarınız zaman sizleri tarihin çöplüğüne atacaklar. Geçmişte yaptıkları ve bugün Ukrayna da yaptıkları gibi!
ABD ve Batı kendi çıkarları için feda etmeyeceği/ edemeyeceği hiçbir dostu ve müttefiki yoktur.
İçimizde sırtını ABD ve Batı dayayanlara duyurulur.
Günün sözü: Batı binemeyeceği eşeğe ot vermez.
Esen kalın.
Facebook: mehmetçet21
Twitter: mehmetçet21
Mehmetcet21.blogspot.com

MEHMET ÇET

PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.