Ajans News Haber

Kayapınar Belediyesinde toplu iş sözleşmesi imzalandı
573 Okundu
09 Mart 2021 - 16:23

Diyarbakır’ın Kayapınar İlçe Belediyesi ve Hizmet-İş Sendikası arasında 780 işçiyi kapsayan toplu iş sözleşmesi imza töreni gerçekleştirildi.
Kayapınar İlçe Belediyesi ve Hizmet-İş Sendikası arasında Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkanı Ünal Koç, Hizmet-İş Sendikası Diyarbakır Şube Başkanı Ercan Kahraman, Başkan Yardımcıları Berat Yazıcı ve Çetin Öğe, Belediye Başkanı Yardımcısı Cihat Kayhan ve İnsan Kaynakları Müdürü Hacı Ahmet Subaşı katılımıyla 780 işçiyi kapsayan toplu iş sözleşmesi imza töreni gerçekleştirildi.

Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkanı Ünal Koç, “Personellerimize helali hoş olsun. Biliyorum ki bu işçi kardeşlerimizin yapmış olduğu çalışmalar ve fedakarlıklar bu almış olduğu rakamların çok çok daha üstündedir. Bizim amacımız işçilerimizin duasına talip olmak ve yerel yönetimler olarak bu şehrin her sokağına, caddesine ve mahallesine hizmet edebilmek. Bu hizmetleri de işçi kardeşlerimizle birlikte yapıyoruz. Onların bizim yanımızda olması ve fedakarca sahada çalışması bizlerin işini kolaylaştırıyor. İnşallah bundan sonraki süreçte de personellerimizle birlikte bu şehre hizmet etmeye devam edeceğiz. Yaptığımız bu sözleşmenin hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

ajansnews

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        KUR ÇEVİRİCİ

        Para Birimi

        Çevrilecek Para Birimini Seçin

        Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.