Son Dakika
--:--:--
YEREL HABERLER

Çankırı’da Feci Kaza: 2 Özel Harekat Kursiyeri Hayatını Kaybetti, 3’ü Yaralandı

Çankırı-Ankara kara yolu Hacı Ali kavşağı mevkiinde dün akşam saat 20:30 sularında meydana gelen trafik kazasında, özel harekat kursiyerlerini taşıyan hafif ticari araç bir tıra arkadan çarptı. Kazada, Çankırı Şehit…

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Çankırı’da Feci Kaza: 2 Özel Harekat Kursiyeri Hayatını Kaybetti, 3’ü Yaralandı

Çankırı-Ankara kara yolu Hacı Ali kavşağı mevkiinde dün akşam saat 20:30 sularında meydana gelen trafik kazasında, özel harekat kursiyerlerini taşıyan hafif ticari araç bir tıra arkadan çarptı. Kazada, Çankırı Şehit Seyit Saraç Polis Özel Harekat Eğitim Merkezi’nde eğitim gören 5 kursiyerden 2’si hayatını kaybetti, 3’ü ise yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, M.F.G. (26) yönetimindeki 34 SV 4651 plakalı hafif ticari araç, aynı istikamette seyreden Onur H. idaresindeki 37 PT 057 plakalı tıra çarptı. Çarpmanın şiddetiyle araçta bulunan kursiyerlerden sürücü M.F.G. ile birlikte C.M., M.C.S., İ.S.G. ve A.M.E. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Çankırı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kursiyerlerden İ.S.G. ve A.M.E. kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Yaralı kursiyerler M.F.G., C.M. ve M.C.S.’nin tedavileri ise Çankırı Devlet Hastanesi’nde devam ediyor.

Vali Taşolar’dan Açıklama

Çankırı Valisi Mustafa Fırat Taşolar, kaza yerinde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı. Vali Taşolar, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “İçinde Çankırı’daki özel harekat polis eğitim merkezinde kurs gören 5 polis arkadaşımızın bulunduğu bir araç, bir tırın altına girmek suretiyle bir kaza söz konusu oldu. Bu kazada 2 mesai arkadaşımızı, polis arkadaşımızı maalesef kaybettik. 3 yaralımızın tedavisi Çankırı Devlet Hastanesi’nde devam ediyor. Hepimizin başı sağ olsun,” dedi. Vali Taşolar, incelemelerinin ardından hastaneye giderek yaralıları ziyaret etti ve geçmiş olsun dileklerini iletti.

Kazanın nedeni henüz netlik kazanmazken, yetkililer olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlattı. Kazaya ilişkin görgü tanıklarının ifadeleri ve teknik incelemeler devam ediyor.

Yorum Yap

Benzer Haberler

Tümü
133 Yıllık Vasiyet Diyarbakır’da Hayat Buldu: Hastalara ve Yakınlarına İkram
133 Yıllık Vasiyet Diyarbakır’da Hayat Buldu: Hastalara ve Yakınlarına İkram
11 Saatlik Yüz Gerdirme Ameliyatı Sonrası Şüpheli Ölüm
11 Saatlik Yüz Gerdirme Ameliyatı Sonrası Şüpheli Ölüm
Tatvanlı Muhtar Yeni Doğan Oğluna “Filistin” Adını Verdi
Tatvanlı Muhtar Yeni Doğan Oğluna “Filistin” Adını Verdi
Şanlıurfa’da  Tartıştığı Annesi ve Ablasını Öldürdü, 11 Yaşındaki Kardeşini Ağır Yaraladı
Şanlıurfa’da Tartıştığı Annesi ve Ablasını Öldürdü, 11 Yaşındaki Kardeşini Ağır Yaraladı
İzmir’de KYK Yurdunda Şüpheli Ölüm: Üniversite Öğrencisi Ezgi Çetin Hayatını Kaybetti
İzmir’de KYK Yurdunda Şüpheli Ölüm: Üniversite Öğrencisi Ezgi Çetin Hayatını Kaybetti
Nevşehir’de Vali Kök, Saldırıya Uğrayan S.E.’yi Hastanede Ziyaret Etti
Nevşehir’de Vali Kök, Saldırıya Uğrayan S.E.’yi Hastanede Ziyaret Etti
© 2026 Ajans News. Tüm Hakları Saklıdır. ajansnews.com.tr üzerinde yayımlanan özel haber, röportaj, analiz, fotoğraf ve video içeriklerinin tüm yayın hakları saklıdır. Kaynak gösterilmeden ve ilgili habere aktif link verilmeden kopyalanması, dağıtılması veya farklı mecralarda yayımlanması kesinlikle yasaktır. Sitemiz 5651 sayılı İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi yasasına uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yer alan harici bağlantıların sorumluluğu ilgili kaynaklara aittir.