Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına bağlı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), aralarında İstanbul ve Ankara’nın da bulunduğu 30 ildeki 312 taşınmazı açık artırma yöntemiyle satışa çıkaracağını duyurdu. Konut ve iş yeri niteliğindeki gayrimenkullerin satışı, 10 Eylül’de düzenlenecek açık artırmayla gerçekleştirilecek. Söz konusu taşınmazların, vatandaşların konut ve iş yeri edinme ihtiyacını karşılamaya yönelik olduğu belirtildi….
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına bağlı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), aralarında İstanbul ve Ankara’nın da bulunduğu 30 ildeki 312 taşınmazı açık artırma yöntemiyle satışa çıkaracağını duyurdu.
Konut ve iş yeri niteliğindeki gayrimenkullerin satışı, 10 Eylül’de düzenlenecek açık artırmayla gerçekleştirilecek. Söz konusu taşınmazların, vatandaşların konut ve iş yeri edinme ihtiyacını karşılamaya yönelik olduğu belirtildi.
Açık artırma ile ilgili detaylı bilgi, TOKİ’nin resmi internet sitesi üzerinden edinilebilecek. Satışa sunulan taşınmazların tam listesi ve ihale koşulları, ilgili duyurularda yer alıyor.
Sessizlik Duvarı ve Nevzat Bahtiyar Bilmecesi: Narin Dosyası Gerçekten Kapandı mı?
KÖY ENSTİTÜLERİNDEN TEKİNSİZ OKULLARA: DEVRİN KİNYAS KARTALLARI KİMLERDİR?
AİLEYE YÖNELİK SALDIRILAR
Amida’dan Diyarbakır’a: Bir Şehrin Taşa Yazılmış Hikâyesi
Memleketin Kalbinden Ufka Bakış: Devletin Vakarı ve Hakikat Terazisi
Yorum Yap