Ajans News Haber

Yeşil Yıldız Bağımlılıklarla Mücadele Derneğinden Çalışma ve Motivasyon Konferansı Düzenledi
425 Okundu
26 Ocak 2022 - 12:27

Yeşil Yıldız Derneği ile Elazığ Yazıkonak Belediyesi işbirliğinde çalışma ve motivasyon konferansı düzenlendi.

Yeşil Yıldız Derneği Genel Başkanı Yahya Öger’de konferansın önemine değindi. Öger, “ Hep karanlığa küfreden bir topluluk haline geldik hiç kapımızın önünü silmedik, süpürmedik. Oysa şunu net bilmek lazım ki kişi kendi kapısının önünü temizlerse mahalle temiz olur, kişi kendine dokunursa dünyaya dokunur kişi kendine yön verirse birçok noktada herkese yön verir. Bu konferansımız bunun için çok önemlidir. Katılım sağlayan herkese için teşekkür ediyorum” dedi.

Belde halkı için çalışmalara devam ettiklerini belirten Yazıkonak Belediye Başkanı Hatif Çadırcı, sosyal belediyecilik konusunda da çalışma yürüttüklerini söyledi. Çadırcı, “Yeşilyıldız Derneği işbirliğinde yapmış olduğumuz +60 bine k-yakın kaynak ders kitabına hem beldemize hem ilimizin genelinde hem de birçok çevre il ve ilçelere göndererek bize nasip oldu. Sayın Cumhurbaşkanımızın Sokak hayvanları için yaptığı çağrıya duyarsız kalmadık sokak hayvanları ile ilgili çok ciddi manada çalışma yapıyoruz. Çok yakın zamanda inşallah beldemizin birçok noktasında kendi atölyemizde yapmış olduğumuz tamamı atık malzemeden yaptığımız kedi evlerimizi yerleştireceğiz.

Dicle üniversitesi öğretim görevlisi ve Yazar Dr. İsmet KAYA ve Dr Zakir ELÇİÇEK katılımcılara insanın anlam arayışı konusunda bilgiler sunum yaptılar
Konferansa belediye çalışanları aileler ve davetliler katıldı.

Cihat TOPRAK

ajansnews

PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.