Ajans News Haber

Yenişehir Belediyesi kadına yönelik şiddeti önleme farkındalık etkinliği düzenledi
309 Okundu
27 Kasım 2021 - 12:22

Diyarbakır’ın Yenişehir İlçe Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ‘Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü’ dolayısıyla belediye personelinin katılımıyla etkinlik düzenlendi.

Yenişehir Belediyesi, ‘Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü’ dolayısıyla farkındalık etkinliği düzenledi. Etkinlikte, Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci’nin talimatlarıyla belediye personeline ‘Kadına Yönelik Şiddete Hayır’ yazılı rozetler dağıtıldı. Açıklamada bulunan Kaymakam Beşikci, kadına yönelik şiddetin bir insanlık suçu olduğuna, hatta bütün canlılara yönelik şiddetin insanlık suçu olduğuna inandıklarını vurguladı. Kaymakam Beşikci, “Kadınlarımızın eğitim almaları, istihdama katılmaları ve kanunumuzun onlara verdiği yasal haklar konusunda bilinçlenmelerini çok önemsiyoruz. Bu nedenle şiddeti önleme ile ilgili seminerler düzenleyip, gerekli çalışmaları yapıyoruz” dedi.

Kadına yönelik şiddetle mücadele farkındalık etkinliği kapsamında Forum AVM’de stand açan belediye, Aile Destek Merkezleri ve AVM’deki kadın esnafa rozet takarak, bilinçlenme faaliyeti gerçekleştirdi.

İHA

ajansnews

PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.