Ajans News Haber

ÖZHASEKİ : BAĞLAR BELEDİYESİ’NİN HİZMETLERİNİ VE BAŞKANIN GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİNİ TAKDİR EDİYORUZ
132 Okundu
24 Mart 2022 - 12:10

Bağlar Belediyesi’ni ziyaret ederek belediyenin üç yıldaki hizmetlerini istişare ederek değerlendiren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, belediyenin hizmet anlayışını ve Başkan Hüseyin Beyoğlu’nun gönül belediyeciliği gayretlerini takdirle karşıladıklarını söyledi.

Geniş katılımlı bir sunumla belediyenin hizmetlerini izleyerek bilgi alan Özhaseki ,”Bağlar’da belediyecilik hizmetlerinden duyulan anketler iyi. Başkanımız elindeki imkanlarla güzel işler başarıyor” dedi.

Türkiye’de model belediyeciliğin öncü isimlerinden olan Özhaseki ile bir araya gelip hizmetleri değerlendirmenin gururunu yaşadıklarını anlatan Beyoğlu ise ,”Sayın cumhurbaşkanımızın mimari olduğu gönül, sosyal ve hizmet belediyeciliğini Bağlar’da inşa etmeye devam edeceğiz ” ifadelerini kullandı.

BAĞLAR BELEDİYESİ’NE ÇIKARMA

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, Bağlar Belediyesi’ni ziyaret ederek belediyenin hizmetlerini istişare etti.

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu ve kalabalık bir grup tarafından coşku ile karşılanan Özhaseki, belediyenin ana binasında incelemelerde bulundu.

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Şerif Aydın, Çermik Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, Hani Belediye Başkanı İbrahim Lale, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Mahsum Melikoğlu , bölgedeki belediye başkanları , belediye meclis üyeleri ve belediye birimlerinin katıldığı sunumda belediyenin üç yılda hayata geçirdiği hizmetler sunumla aktarıldı.

Sunumu dikkate izleyen Özhaseki, ortaya konulan başarılı çalışmalar ve hizmetler için Başkan Beyoğlu ve tüm ekibi kutladı.

“BELEDİYEYELERİN HİZMETLERİNİ DEĞERLENDİRİYORUZ”

Geliş amaçlarının belediyenin hizmetlerini ele alıp daha iyisinin yapılması için istişarelerde bulunmak olduğunu anlatan Özhaseki,”

Bugüne kadar bu bölgeye ne kadar geldiğimizin sayısını hatırlamıyorum.

Nihayetinde bu ülkenin evladı olmaktan, bu vatanın parçası olmaktan kaynaklanan v azifelerimiz var.

Sayın cumhurbaşkanımızın ortaya koyduğu iradenin bir noktada temsilini yerine getiriyoruz.Keyifle geldim yaptığımız işten gerçekten büyük bir haz aldım.

MYK’da aldığımız kararla belediyelerimizi geziyoruz. Belediye başkanlarımızla istişare ediyoruz, il teşkilatlarımızla bir araya gelerek yapılacak ne varsa sorunları yerinde görüp değerlendiriyoruz. Sonra da hazırladığımız raporları Sayın cumhurbaşkanımıza arz ederek buradaki işlerin çözümü noktasında hareket ediyoruz.” dedi.

“BİZİM BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIMIZDA SADECE HİZMET VAR”

AK Parti’nin belediyecilik anlayışınız hizmet odaklı olduğunun altını çizen Özhaseki “Bizim belediyeciliğimiz hizmet belediyeciliğidir.İdeolojik noktada yapılan belediyecilikten geçmişte ülke çok çekti. Özellikle 1994 öncesinde Ankara ve İstanbul gibi büyük şehirlerde hakim olan aşırı sol kafaların oluşturduğu belediyecilik yapısı hepimizi çok rahatsız etmişti. Onların kafasında bir dünya görüşü vardı, ülkeyi götürmek istedikleri bir yer vardı. Belediye personelini de bu yolda sanki birer eleman gibi görüyorlardı.Eylemden eyleme koşturmayı da bir görev biliyorlardı. 1994 yılında Sayın cumhurbaşkanımız İstanbul’da ve bizlerde anadoluda yola çıktığımızda insanlarımıza bir tek şunu söyledik. Biz hizmet edeceğiz. İnsanların hizmete ihtiyacı var.

Belediyecilik ,ideolojilerin savaşma yeri değil, kavga yeri değil.

Biz burada gece gündüz çalışacağız. Kimseyi birbirinden ayırmayacağız.

Burada kim yaşıyorsa hepsi bizim başımızın tacıdır.

Ne ırkına bakarız, ne rengine bakarız, ne dinine bakarız. Hizmet ederiz. Vatandaş bizi hizmet için seçiyor diyerek hareket ederiz.

Çok şükür bunu başardık.

Sosyal belediyecilik de bizimle başladı.Fakir fukaranın, garibanın yanında olduk. Ben 1994’te ilk belediye başkanlığımda 16 aşevi ve 20’ye yakın sağlık ocağı açtım. Niye çünkü ihtiyaç vardı.

Şimdi de belediyecilik farklı bir boyuta gidiyor.

Biz arkadaşlarımızla oturuyoruz, istişare ediyoruz, eksikleri tespit ediyoruz.

Ankara üzerinden yapılması gerekenler varsa milletvekillerimiz zaten takip ediyoruz.

Biz de genel merkez yönetimi olarak Sayın cumhurbaşkanımızın verdiği yetki ile buralarda çalışma yaparak istişarelerde bulunuyoruz.” ifadelerini kullandı.

“BAĞLAR’DAKİ GAYRETİ GÖRÜYORUZ”

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun elindeki imkanlarla güzel bir başarı ortaya koyduğuna vurgu yapan Özhaseki, bu çıtayı daha yükseğe taşımak için her türlü desteği vereceklerini kaydetti.

Özhaseki ,”Benim ömrüm belediyecilik ile geçti. Bildiğim tek şey  de belediyecilik. Bu yüzden bildiğim ne varsa aktarmaya çalışıyorum.

İnşallah bugün Bağlar Belediyemizde, sonra farklı ilçelerde ve akşam da partimizin teşkilatlarıyla bir araya geleceğiz.

Diyarbakır’ımızı, buradaki hizmetleri konuşacağız. Yapılacak işleri değerlendireceğiz. Dolu olarak Ankara’ya gidip bu sorunları aktarırken, bir taraftan da buradaki işlere yardımcı olmanın, belki bazılarının da sevinci ve mutluluğu içerisinde gideceğiz.

Bizim belediyecilik anlayışımız sayesinde şehirlerimiz Avrupa ile yarışır hale gelmiştir.

Ama haliyle insanların gönlünü kazanmadan çok başarılı yol alma şansımız yok.

Bağlar’da değerli başkanımız  çalışıyor, gayret ediyor. Elinden geleni ortaya koyuyor.

Elindeki imkanlarıyla güzel işler yapıyor.Bunun da farkındayız. Genel Merkez olarak dışarıdan izleriz ama bir taraftan da anketlerle ne olduğunu, ne bittiğini takip ederiz. Kurumsal anlamda bunu en iyi yapan parti AK Partidir. Biz kendi içimizde toplanır, istişare ederiz.

İnşallah Bağlar’da çok daha başarılı oluruz, güzel işler yaparız.

Tüm Diyarbakır’a örnek oluruz. Burada gönül belediyeciliğini inşa ederek diğer ilçelere de örnek teşkil ederiz.” şeklinde konuştu

ajansnews

PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.