Ajans News Haber

Hekim Birliği Sendikası Diyarbakır’da İftar Buluşması Gerçekleştirdi
290 Okundu
22 Mart 2025 - 23:58

Türkiye’nin en büyük hekim sendikası olan Hekim Birliği’nin yurt genelinde sürdürdüğü iftar buluşmalarının bu akşamki durağı Diyarbakır oldu.

Diyarbakır Tabip Odası Başkanı Dr. Veysi Ülgen ile Diyarbakır Diş Hekimleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Dt. Ezgi Dilan Yüce’nin de katılım sağladığı buluşmada, hekimler iftar sofralarında bir araya gelerek mesleki dayanışmayı büyüttü.

Buluşmaya; Hekim Birliği Diyarbakır Şube Başkanı Uzm. Dr. Celal Sarıtoy, Basın ve Eğitimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Dt. Kıymet Kılıç, Sosyal İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Emin Caner Tümen, Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Dr. Esra Bağcı Karabulut, Hukuk, Mevzuat ve Toplu Görüşmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Dr. Veysel Baver Acar, Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Dt. Sümeyye Doğan ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Dr. Serdar Günaylı da katıldı.Hekim Birliği Genel Başkan Yardımcısı Dt. Özgür Öz ve Diyarbakır Şube Yönetim Kurulumuzun ev sahipliğinde gerçekleşen iftar programında, hem güncel sağlık politikaları üzerine görüş alışverişi yapıldı hem de meslektaşlar arasındaki dayanışma daha da güçlendi.

Hekim Birliği’nin iftar buluşmaları önümüzdeki günlerde Adıyaman, Bursa, Tekirdağ, Edirne ve İstanbul’da devam edecek.

Haber: Cihat TOPRAK

PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.