22 Kasım günü saat 01.30 sırlarında 65 yaşındaki Mehmet Semih Nedimoğlu’nun Diyarbakır merkez Kayapınar İlçesi’ndeki bir restorantın önünde Kimliği belirsiz bir kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı. Semih Nedimoğlu’nun araca binip gittiği sırada silahlı saldırıya uğradı çevredekilerin ihbarı ile bölgeye sağlık görevlileri ile polis ekipleri sevk edildi. Nedimoğlu hastaneye kaldırıldı, ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı….
22 Kasım günü saat 01.30 sırlarında 65 yaşındaki Mehmet Semih Nedimoğlu’nun Diyarbakır merkez Kayapınar İlçesi’ndeki bir restorantın önünde Kimliği belirsiz bir kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı.
Semih Nedimoğlu’nun araca binip gittiği sırada silahlı saldırıya uğradı çevredekilerin ihbarı ile bölgeye sağlık görevlileri ile polis ekipleri sevk edildi.
Nedimoğlu hastaneye kaldırıldı, ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Olay sonrası polis, zanlı yada zanlıların yakalanması için çalışma başlatırken, ismi öğrenilemeyen bir kişi Emniyet Müdürlüğüne giderek iş insanı Semih Nedimoğlu’nu kendisinin öldürdüğünü söyledi.
Bekçi olduğu öğrenilen kişinin Emniyette verdiği ifadede, “Bir mekanda oturuyorduk sevgilime laf attı. Bende bunu kendime yediremedim bundan dolayı öldürdüm” dediği öğrenildi.
Yorum Yap