Ajans News Haber

Diyarbakır’da koltuk atölyesinde patlama: 2 yaralı
175 Okundu
10 Nisan 2022 - 11:28

Diyarbakır’ın merkez Bağlar ilçesinde koltuk döşeme atölyesinde kutusunu patlaması sonucu çıkan yangında 2 kişi yaralandı. Yangın itfaiye ekiplerince söndürülürken, yangın anı cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, Diyarbakır merkez Bağlar ilçesi Orhan Doğan Caddesi üzerinde bulunan bir binanın altındaki koltuk döşeme atölyesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, atölyede çalışan bir işçi mobilyalara işlem yaptığı sırada temizleme ve döşeme için uçucu ve yanıcı madde kullandı. İşçi tamir yaptığı esnada sebebi bilinmeyen bir neden dolayı bir anda tiner kutusu bomba gibi patladı.

2 işçi yaralandı

Patlama ile birlikte çıkan yangın nedeniyle elektrik bir anda kesilirken, elektrik trafonun bulunduğu direklerde ise kısa süreli kıvılcımlarda çıktı. Şiddetli patlama ve sonrasında çıkan yangın ile birlikte işyerinde bulunan 2 işçi yaralanırken, olayı gören çevredeki vatandaşlar durumu polis, sağlık ve itfaiye ekiplerine bildirdi.

İtfaiye yangını kısa sürede söndürdü

Yaralanan işçiler, olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekiplerinin çevrede güvenlik önlemi aldığı yangın itfaiye ekiplerinin çalışması sonrası kısa sürede kontrol altına alındı.

ajansnews

PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.