Ajans News Haber

Diyarbakır’da Bir Okul Protokolü Daha İmzalandı
205 Okundu
18 Eylül 2021 - 12:34

Daha önce farklı ilçelerde yapılacak okullar ve kütüphane için hayırsever vatandaşlarla protokoller imzalayan ve “Protokol törenlerinin artmasını temenni ediyorum” diyerek vatandaşlara çağrıda bulunan Vali Karaloğlu’nun bu temennisi hayırsever vatandaşlarda karşılık bulmaya devam ediyor.

Hayırsever iş insanı Raif Türk tarafından Bağlar’da 32 derslikli ilkokul yaptırılacak. Vali Münir Karaloğlu ile hayırsever iş insanı Raif Türk arasında okul yapımı ile ilgili protokol imzalandı.

İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan’ın da yer aldığı imza töreninde Karaloğlu, Türk’e yaptıracağı okul için teşekkür etti.

Karaloğlu, yapılacak okulla ilgili projenin hızlı bir şekilde hazırlanarak 2022 Eylül ayına yetiştirilmesinin önemine vurgu yaptı.

Diyarbakır’a kazandırılacak bu okulla kenti ve ülkeyi ileriye taşıyacak gençlerin yetişmesi temennisinde bulunan Karaloğlu, protokolün hayırlı olmasını diledi.

Hayırseverlerin eğitim konusundaki desteklerine çok kıymet verdiklerini ifade eden Karaloğlu, kentte ve kent dışında yaşayan imkânı olan Diyarbakırlı iş insanlarının el birliği ile eğitime destek vermeleri halinde sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğini belirtti.

ajansnews

PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.