Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde bir imamın başka bir imamın eşini kaçırdığı bunun üzerine aileler arasında gerilim çıktığı belirtidi. Kulp ilçesine bağlı İslamköy Mahallesi’ndeki bir camide görev yapan imamın eşi başka bir caminin imamı tarafından kaçırıldı. Olayın ardından iddiaya göre aile imama, “Kızımızı da kaçıranı da vuracaksın” dedi ancak araya bölgenin kanaat önderleri girerek olayı yatıştırdı. İmam H.A….
Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde bir imamın başka bir imamın eşini kaçırdığı bunun üzerine aileler arasında gerilim çıktığı belirtidi.
Kulp ilçesine bağlı İslamköy Mahallesi’ndeki bir camide görev yapan imamın eşi başka bir caminin imamı tarafından kaçırıldı.
Olayın ardından iddiaya göre aile imama, “Kızımızı da kaçıranı da vuracaksın” dedi ancak araya bölgenin kanaat önderleri girerek olayı yatıştırdı.
İmam H.A. 4 yıldan fazla bir süredir Diyarbakır’ın İslamköy Mahallesi’nde görev yapıyordu. Mahalleli tarafından çok sevilen ve saygı duyulan İmam H.A.’nın eşiev hanımıydı. H.A.’nın eşi, kendisi gibi imam olan A.A. tarafından Şanlıurfa’ya kaçırıldı.
Yorum Yap