Diyarbakır Yenişehir ilçesinde Tatlıcı ailesi tarafından 1971 yılında tamamlanan 13 katlı bina yıkımına başlandı. İlk olarak otel oarak kullanılan bina daha sonra Türk Silahlı Kuvvetlerine satılıp Subay Orduevi olarak kullanılmaya başlandı. Diyarbakır’ı ziyaret eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından açıklanan projenin ardından atıl durumdaki eski orduevinin yıkım çalışması başladı.
Diyarbakır Yenişehir ilçesinde Tatlıcı ailesi tarafından 1971 yılında tamamlanan 13 katlı bina yıkımına başlandı.
İlk olarak otel oarak kullanılan bina daha sonra Türk Silahlı Kuvvetlerine satılıp Subay Orduevi olarak kullanılmaya başlandı.
Diyarbakır’ı ziyaret eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından açıklanan projenin ardından atıl durumdaki eski orduevinin yıkım çalışması başladı.
NİSAN 2026 GÜNDEMİ
DÜNYA FİNANSAL DİJİTAL KIYAMETİN EŞİĞİNDE: 2026 SAVAŞLARI VE BÜYÜK FİNANSAL SİBER SOYGUN HARİTASI
KÖY ENSTİTÜLERİNDEN TEKİNSİZ OKULLARA: DEVRİN KİNYAS KARTALLARI KİMLERDİR?
AİLEYE YÖNELİK SALDIRILAR
Yorum Yap