Ajans News Haber

BEYOĞLU :”SEVGİYLE HER ENGELİ AŞABİLİRİZ
224 Okundu
10 Mayıs 2022 - 21:32

BEYOĞLU :”SEVGİYLE HER ENGELİ AŞABİLİRİZ”
10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan “Engelliler Haftası” nedeniyle açıklamalarda bulunan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, engelli vatandaşların hayatın her alanda pozitif bir ayrımcılığa tabi tutulmasına yönelik çalışmalar yaptıklarını söyledi. Beyoğlu,”Her hafta muhakkak engelli kardeşlerimizi evlerinde ziyaret ediyoruz, onlara hak ettikleri değeri vermeye gayret ediyoruz” dedi.

“Engelliler Haftası” dolayısıyla değerlendirmelerde bulunan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,son yıllarda engelli vatandaşlar için hukuki,sosyal ve ekonomik alanlarda çok önemli reformlar yapıldığını ifade etti.
Her hafta ziyaret ederek sorun ve taleplerini yerine getirdiği vatandaşlar arasında engellilerin özel bir yeri olduğunu anlatan Başkan Beyoğlu, uyguladıkları ulaşım ve sosyal projelerde bu hususu dikkate alarak çalışma yaptıklarını kaydetti.
“Engelliler İçin Gerekli Adımlar Atıldı”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın engelli vatandaşların temel ve sosyal hakları konusunda son derece duyarlı bir tutum sergilediğine dikkat çeken Başkan Beyoğlu, son 20 yılda önemli adımları atıldığını ve bugün engelli vatandaşların gerek istihdam gerekse toplumun eşit parçası olmaları konusunda çok daha ileri düzeye geldiğini kaydetti.
Beyoğlu, “Engelli dostu olan , bu kardeşlerimize karşı ayrı bir muhabbet besleyen Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, hukuki, sosyal ve ekonomik alanlarda engelli vatandaşlarımıza yönelik birçok çalışma yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Sevgiyle her engeli aşabiliriz diyoruz. Engelli vatandaşlarımızın ‘Dünya Engelliler Haftası’nı en kalbi duygularımla kutluyorum.” ifadelerini kullandı.

Haber: Cihat TOPRAK

ajansnews

PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.