Ajans News Haber

BAŞKAN BEYOĞLU’NUN BAYRAM MESAJINDA “AŞI OLALIM” VURGUSU
255 Okundu
19 Temmuz 2021 - 13:09


Ak Partili Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Kurban Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında Bağlar halkından aşı olmalarını ve bayram süresince tedbirlere uymalarını istedi.


Tüm dünyanın koronavirüs salgını nedeniyle zorlu bir süreçten geçtiği bir dönemde Türkiye’nin alınan tedbirler ışığında başarılı bir sınav verdiğini belirten Başkan Beyoğlu,”Devletimiz Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde yürüttüğü mücadelede vatandaşlarına ücretsiz aşı imkanı sağlayan sayılı ülkelerdendir. Bağlar halkımızı ve tüm vatandaşlarımızı salgın tehlikesini bir an önce atlatmak için aşı olmaya davet ediyorum. Kendimiz, sevdiklerimiz ve insanlarımız için bu mücadeleye katkıda bulunalım.
Bayramda tedbirlere titizlikle riayet edelim. Bayramlaşmada maske, sosyal mesafe ve temizlik gibi kuralları ihmal etmeyelim.
Bu vesile ile başta kadirşinas Bağlar halkımız olmak üzere tüm vatandaşlarımızın, ülkemizin ve islam aleminin mübarek Kurban Bayramını en kalbi duygularımla tebrik ediyorum ” dedi.
CİHAT TOPRAK

ajansnews

PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.