Ajans News Haber

Başkan Beyoğlu’ndan Ramazan’da Gönül Seferberliği
259 Okundu
13 Nisan 2021 - 10:22

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Ramazan ayında gönül seferberliği başlattı. Her gün vatandaşları ve esnafları ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinleyecek olan Beyoğlu, ilk olarak 5 Nisan Mahallesi’ne çıkarma yaptı.


Beyoğlu,”Ziyaretlerimizde vatandaşlarımızın sorun ve taleplerini dinleyip ihtiyaç sahiplerine desteğimizi yerine getireceğiz .” ifadelerini kullanarak gönül buluşmalarıyla büyük bir dayanışmaya imza atmayı amaçladıklarını söyledi.
İhtiyaç Sahiplerine Yerinde Destek


Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, gelenek haline getirdiği vatandaş buluşmalarını Ramazan ayında artırarak sürdürme kararı aldı. Mübarek ay boyunca her gün mahallelere çıkarma yaparak esnaflarla bir araya gelme ve vatandaşları evlerinde ziyaret edecek olan Beyoğlu, bu yolla hem sorun ve talepleri dinleyerek çözüm üretmeyi hem de ihtiyaç sahiplerine ulaşmayı amaçlıyor.


Beyoğlu, 5 Nisan Mahallesi’ni ziyaretinde vatandaşların Ramazan ayını tebrik ederek hastalıktan uzak, sağlık ve huzur dolu bir yaşam temennisinde bulundu. Vatandaşlardan pandemi tehlikesi nedeniyle maske, sosyal mesafe ve temizlik gibi konularda tedbirli olmalarını isteyen Beyoğlu,yılın her gününde bu buluşmaları yaptıklarını ancak Ramazan ayının öneminin farklı olduğunu kaydetti.


“Gönüller Kazanıp Dua Almak İstiyoruz”
Beyoğlu,”Biz buna gönül seferberliği diyoruz. Çünkü amacımız vatandaşlarımızın ayağına giderek onların değerli olduklarını hissettirmek, varsa sorunlarına vakıf olup çözüm üretmektir. Vatandaşımızın gönlü derya gibidir, kendisine geleni ve değer vereni bağrına basar. İhtiyaç sahibi kardeşlerimize de sosyal belediyecilik ilkemiz gereği desteğimizi ifade edeceğiz. Rabbim bir mani vermediği sürece Ramazan ayı boyunca ziyaretlerimizi yaparak vatandaşlarımızın gönlünü kazanarak inşallah hayır dualarını alacağız.” şeklinde konuştu.
Başkan Beyoğlu’nun 5 Nisan Mahallesi’ndeki ziyaretlerine mahalle muhtarı Mehmet Karahan da eşlik etti.

Cihat TOPRAK

ajansnews

PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.