Ajans News Haber

Bağlar’da çöp konteynerleri yenileniyor
467 Okundu
21 Şubat 2021 - 13:02

Diyarbakır’ın Bağlar İlçe Belediyesi, merkez ve kırsal yerleşim yerlerindeki çöp konteynerlerini kendi imkanlarıyla bakım ve onarımdan geçirerek konteyner sorunu olan bölgelere yeni konteynerler bırakıyor.


Bakım ve onarımın yanı sıra konteynerler ilaçlanarak dezenfekte edilerek pandemi sürecindeki hastalık riskine steril hale getiriliyor. 500’e yakın konteyner yenilenirken, Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu 140 yerleşim yerinin tamamında sorun kalmaması için talimat verdi. Beyoğlu, “Temizlik olayı en hassas olduğumuz sorunların başında geliyor. Bu yüzden çöp konteynerlerini belli aralıklarla bakımdan geçiriyoruz, kullanılamaz hale gelenlerin yerine yenilerini monte ediyoruz” dedi.

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, “Temizlik konusundaki hassasiyetimiz biliniyor. Bu konuda kararlı ve iddialıyız. Araç sayımızı artırdığımız gibi çöp konteyneri olmayan bölge de bırakmadık. Şehir merkezinin yanı sıra kırsalda da bu anlamda milletimize hizmet ediyoruz. Çöp konteynerlerinin bakım ve onarımını düzenli olarak yaparak özellikle içinde bulunduğumuz pandemi döneminde sağlıklı hale getiriyoruz. Talep eden bölgelere yeni çöp konteynerleri kazandırıyoruz. Bağlar halkının memnuniyeti ve hak ettiği hizmete rahatlıkla erişmesi bizim için çok önemli” diye konuştu.

ajansnews

PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.