Ajans News Haber

BAĞLAR’DA BAYRAM ÖNCESİNDE TATLICILAR DENETLENDİ
226 Okundu
01 Mayıs 2022 - 11:56

Bağlar Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, Ramazan Bayramı öncesinde ilçede tatlı imalatı ve satışı yapan iş yerlerine yönelik genel denetimleri ve kontrolleri yoğunlaştırdı.
Sağlık İşleri Müdürü Veysi Çelebi’nin de katıldığı kontrollerde , iş yerlerinin önceden ilan edilen kurallara uygun davranıp davranmadıkları mercek altına alınarak ihlalde bulunan işletmeler uyarıldı.

Çalışanlara Hijyen Denetimi Ve Uyarısı

İhmali olan işletmeler hakkında tutanak tutan belediye ekipleri, imalathane ve satış noktalarında görev yapan çalışanların hijyen kurallarına özen gösterip göstermedini de kontrol etti.
Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun, vatandaşların sağlıklı gıda tüketmesine imkan tanımak için hassas bir tutum ortaya koyduğunu belirten ekipler, denetimlerin bayram süresince de devam edeceği bilgisini paylaştı.

Vatandaşların Bayramı Huzur İçerisinde Geçirmesi İçin Başkandan Talimatlar
Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun, vatandaşların bayramı huzur içerisinde geçirmeleri için belediyenin ilgili diğer birimlerine de kuralların sıkı şekilde uygulanması için talimat verdiği ifade edildi.

Haber: Cihat TOPRAK

ajansnews

PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.