Ajans News Haber

Bağlar belediyesi ihtiyaç sahiplerine umut oluyor
225 Okundu
03 Ocak 2022 - 17:36

BELEDİYENİN KASASINDAN ÇIKMIYOR, İHTİYAÇ SAHİPLERİNE UMUT OLUYOR


Başarılı sosyal ve gönül belediyeciliği örnekleriyle gündeme gelen AK Partili Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, belediyenin kasasından para çıkmadan bulduğu kaynaklarla son üç yılda binlerce ihtiyaç sahibi vatandaşın yüzünü güldürdü.
Çeşitli işlemler için belediyeye bağış yapmak isteyenlerden bunun yerine ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere marketlerde geçerli olan alış veriş kartları almaları isteniyor.
Gıda paketi olayını “vatandaş rencide olmasın” diyerek kaldıran Başkan Beyoğlu’nun uyguladığı bu yöntemle belediye kazançlı çıkarken, binlerce ihtiyaç sahibinin gıda ve benzeri ihtiyaçları da karşılandığı ifade edildi.


HEM İHTİYACI KARŞILANAN HEM BAĞIŞ YAPAN MEMNUN


Bürokratik engelleri kaldırarak zaman kaybedilmeden pratik çözüm olması nedeniyle ihtiyaç sahibi vatandaşların takdirini kazanan bu uygulama belediye üzerinden çeşitli konularda işlem yapan firma ve işletme sahipleri tarafından da memnuniyetle karşılanıyor.


Sigara ve alkolün kapsam dışı bırakıldığı alışveriş kartlarını, ev ve mahalle ziyaretlerinde bir araya geldiği ihtiyaç sahibi vatandaşlara kendi elleriyle takdim eden Başkan Beyoğlu, ayrıca belediye birimlerine,”buraya gelen hiçbir vatandaşı sorununu çözmeden göndermeyeceksiniz. Belediye kapısı halkın kapısıdır ve buranın sahibi de halktır” talimatını verdi.

ajansnews

PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.