Zonguldak Karadeniz Ereğli ilçesine bağlı Ormanlı beldesinde eşinin vefatının ardından çocuklarının yanında yaşamaya başlayan 92 yaşındaki Şerife Ay, 5 Şubat’ta karın ağrısı ve kusma şikayetiyle hastaneye getirildi. Kontrollerin ardından Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN) Hastanesine sevk edilen Ay’ın burada çekilen tomografisinde, mide ve bağırsağında yabancı cisimler tespit edildi.
Ameliyata alınan Ay’ın ince bağırsağını 4 santimetre büyüklüğündeki taşın tıkayarak, organın çürümesine ve delinmesine neden olduğu belirlendi.
İnce bağırsağın çürüyen ve delinen kısımları alınarak sağlıklı bölümleriyle birleştirilmesinin ardından Ay’ın midesinden de 28 hurma ve 35 zeytin çekirdeğinin yanı sıra hurma çekirdeklerinin sertleşmesiyle oluşan 5,5-6 santimetre büyüklüğünde 5 taş çıkarıldı.
Yaklaşık 2 saat süren ameliyatın ardından 5 gün yoğun bakımda kalan, daha sonra servise çıkarılan Ay, sağlığına kavuştu.



Diyarbakır’da Damat Dehşeti: Tartıştığı Kayınpederini ve Kayınbiraderini Öldürdü
Diyarbakır’da Şüpheli Ölüm: Genç Diş Hekimi Evinde Ölü Bulundu
Diyarbakır’ı Tehdit Eden Çürümeye Karşı Toplumsal Uyanış
Diyarbakır’da Ekonomi ve Kadın Zirvesi
Diyarbakır’da Bizans Dönemine Ait Yüzlerce Tarihi Eser Kurtarıldı
Van’da Avukat Dehşeti! Otel Sahibi Baba ve Oğlu Silahlı Tartışmada Hayatını Kaybetti
Gümüşhane’de Dışarıdan Pide Söyleyen 29 Öğrenci Hastanelik Oldu