Ajans News Haber

19 Ekim Muhtarlar Günü Mesajı
116 Okundu
18 Ekim 2021 - 12:36

Diyarbakır valisi Münir Karaloğlu 19 Ekim Muhtarlar günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Muhtarlık kurumu demokrasimizin en küçük mihenk taşı olmakla birlikte, milletimizin sesini ve vicdanını temsil eder. Ülkemizin en ücra köşesinden en merkezi noktasına kadar her mahallede halkımıza temas eden muhtarlarımız devletimizin gören gözü, halka uzan elidir.

Çağdaş kamu yönetimi anlayışının en temel ihtiyaçlarından biri olan katılımcılığın sağlanması adına çok önemli bir vazifeyi yerine getiren muhtarlarımız için vazifelerini hakkıyla ve işlevsel yapabilmeleri adına son dönemde birçok imkân sunulmuştur. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, gösterdiği teveccühle devlet-millet bütünleşmesini sağlamak üzere, muhtarlarımıza tüm kapıları açmıştır.

Biz de kadim şehrimiz Diyarbakır’ımızda, Cumhurbaşkanımızın tensipleri doğrultusunda başta Valiliğimiz olmak üzere Büyükşehir Belediyemiz ve tüm kamu kuruluşlarımız bünyesinde şehrimizde görev yapan 1048 muhtarımızla işbirliği yapıyor, onların vatandaşımıza en güzel ve en faydalı şekilde hizmet üretmeleri için her zaman destekçileri oluyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde eğitimden sağlığa, altyapıdan güvenliğe, kültürden sanata, spora kadar her alanda şehrimize hizmet ediyoruz. 12 bin yıldır insanların kardeşçe yaşadığı, hoşgörünün, kadirşinaslığın, birlik ve beraberliğin timsali olan Diyarbakır’ımızda, hemşerilerimizin yaşam kalitesini arttırmak, aziz şehrimizin tarihi ve kültürel mirasına ışık tutarak hak ettiği değere kavuşturmak adına tüm muhtarlarımızla el ele, gönül gönüle vererek çok daha başarılı işlere imza atacağımıza yürekten inanıyorum.

Bu duygularla, görevini aşkla yaparak vatanına, milletine en güzel şekilde hizmet eden bütün muhtarlarımıza onurlu görevlerinde başarılar ve kolaylıklar diliyor, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü en içten dileklerimle tebrik ediyorum.   

Münir KARALOĞLU

Diyarbakır Valisi

ajansnews

PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.