Ajans News Haber

Amedspor’da Transfer Çalışmaları
366 Okundu
01 Temmuz 2022 - 12:18

TFF 2. Lig’de mücadele veren Amed Sportif Faaliyetler Kulübü Başkanı Selahattin Yıldırım, orta saha oyuncusu Sefa Narin transferinden vaz geçtiklerini açıkladı.

Teknik Direktör Ahmet Yıldırım ile ortak basın toplantısı düzenleyen Başkan Selahattin Yıldırım, sosyal medya paylaşımları nedeniyle Amedspor taraftarlarından büyük tepki alan ve “istenmeyen adam” ilan edilen Sefa Narin transferinde son dakika gelişmeyi de aktardı.

Başkan Yıldırım, “Sefa Narin transferi ile ilgili bir ön protokol yapmıştık. Kendisini önümüzdeki günlerde Diyarbakır’a davet edip, geri kalan meseleleri halledip sözleşme imzalamayı düşünüyorduk. Ancak gelinen süreçte transferi ile ilgili bazı pürüzler var bazı anlaşamadığımız noktalar var kendisi ve menajeriyle. Bu nedenle Sefa Narin transferinden vazgeçtik. Sefa Narin transferi olmayacak” diye konuştu.

ANIL ŞAHİN İLE YOLA DEVAM

Ayrıca Amedspor’dan yapılan açıklamada, “Kulübümüz, başarılı sol bek oyuncusu Anıl Şahin ile tekrar anlaşma sağlamıştır. Anıl Şahin için düzenlenen imza törenine; Kulüp Başkanımız Selahattin Yıldırım, Futbol Şube Sorumlumuz Faruk Erol, Genel Sekreterimiz Seyithan Şan ve Basın Sözcümüz Emel İzgi Demir katıldı. Anıl Şahin’e ve camiamıza hayırlı olsun” denildi.

ajansnews

PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.