Ajans News Haber

Adaletspor, play-off’u garantiledi
170 Okundu
01 Nisan 2022 - 12:27

Diyarbakır 2.Amatör Futbol Liginde mücadele eden Adaletspor, Lice Kayaspor’u 3-1 yenerek, normal sezonun tamamlanmasına 2 hafta kala play-off’a kalmayı garantiledi.

Seyrantepe Stadı’nda oynanan maçı Ömer, Eyüp ve Vedat’ın golleriyle kazanan Diyarbakır Adalespor, puanını 35’e çıkartırken, 14 maçta 51 gol attı, 9 gol yiyerek averajını 42 olarak belirledi. Alınan galibiyet ile sezonun bitmesine 2 hafta kala play-off’a kalmayı garantilediklerini dile getiren Diyarbakır Adaletspor Başkanı Başsavcılık Özel Kalem Müdürü Metin Özkan, elde edilen başarının önemine değindi.

Sezonun bitimine 2 hafta kala play-off’u garantilemenin önemli bir başarı olduğunu dile getiren Özkan, “Birinci hedefimiz olan play-off’a kalmayı sezonun tamamlanmasına iki hafta kala garantiledik. Artık play-off’ta başarılı olup Süper Amatör Ligi’ne katılmak istiyoruz. Bunun içinde çok çalışıp başarılı olmaya çalışacağız. Diyarbakır Adaletspor olarak ikinci sezonumuzda da bir üst lige çıkmak için play-off maçları oynamaya hak kazandık. Son iki maçımıza da çıkıp başarıyla oynayıp, daha sonra 6 takımın katılacağı play off maçlarında da başarılı olup bir üst lige çıkmayı planlıyoruz. Play-off’u garantilememiz erken oldu, zor bir gruptaydık ama başarılı bir mücadele sonucunda, sporcularımızın emeği, hocalarımızın emeğiyle ligin bitimine 2 hafta kala garantilemiş olduk” dedi.

ajansnews

PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.