Ajans News Haber

Yanan Kozmetik Fabrikasını AK Partililer Ziyaret Etti
166 Okundu
14 Haziran 2022 - 12:48

Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi’nde meydana gelen yangında büyük hasar gören kozmetik fabrikasına çıkarma yapan AK Parti kurmayları fabrika yöneticilerine ve çalışanlarına destek verdi.

Önceki dönem Tarım ve Orman Bakanı Mehmet Mehdi Eker, Milletvekili Ebubekir Bal , MKYK üyemiz Alaattin Parlak ile Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’ndan oluşan heyet yangının meydana geldiği Lila Kozmetik fabrikasındq incelemelerde bulunarak olay hakkında bilgi aldı.

AK Parti kurmayları, fabrika yöneticileri ve çalışanlarına dayanışma mesajı verdi.

Olaydan duyduğu üzüntüyü dile getiren Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,”Bakanımız Mehmwt Mehdi Eker, Milletvekilimiz Ebubekir Bal ve MKYK üyemiz Alaattin Parlak ile birlikte Organize Sanayi Bölgemizde hizmet veren Lila Kozmetik Firmasında fabrikada çıkan yangın sebebiyetiyle ziyarette bulunup geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Diyarbakır’a yapılan çok değerli bir yatırım. Hem yatırımcı grup hem kentimiz ve ekonomimiz için oldukça üzücü. Tek tesellimiz ise olayda hamd olsun can kaybı olmaması. Mal telafi edilir ama canın telafisi yok” dedi.

ajansnews

PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.