Ajans News Haber

AK Parti’de Deprem: İlçe Yönetimi Toplu İstifa Etti
245 Okundu
01 Ağustos 2022 - 19:51

İstifa dilekçesi, AK Parti Lice İlçe Teşkilatı’nda görev yapan Seçim İşleri Başkanı İbrahim Demir, Yönetim Kurulu Üyesi Garip Babür, Sosyal Politikalar Başkanı Mahfuz Ayık, Yönetim Kurulu Üyesi Yahya Şitilay, Yönetim Kurulu Üyesi Eşref Buğar, Ekonomi Birim ve Engelli Birim Başkanı Kütbi Gözen imzasıyla İl Başkanlığı’na sunuldu.

Diyarbakır’ın Lice İlçesi’nde AK Parti Yönetim Kurulu Üyeleri, mevcut İlçe Başkanı Abdulhalık Tuncay’ı sert bir dille eleştirerek, istifa ettiklerini duyurdu.

Dilekçede, şu ifadeler yer aldı: “AK Parti Lice İlçe Başkanı Abdulhaluk TUNCAY göreve geldiğinden bu yana bir gün seçim çalışması yapmamıştır. Evleri Diyarbakır’dadır. Haftada bir gün gelip resim çekip Lice Belediyesi, hastane, Milli Eğitim Müdürlüğü, DİSKİ Müdürlüğü, kurumlara uğrayıp gidiyor. AK Parti kimliğini çıkar ve menfaat temin etmek için kullanıyor. İlçeye bağlı Oyuklu ve Üçdamlar mahallelerinde ikamet eden parti üyelerimiz bu yüzden başka partilere geçtiler. Üyelerimiz sürekli istifa ediyor. Kimse bunlar yüzünden partiye uğramıyor. Başkanın eşi Hatice hanım bile teşkilattan habersiz kamu kurum müdürleriyle toplantı yapıyor. İlçe teşkilatına bile bağlı değil. Bu durumlar hem teşkilatımız hem de ilçemize zarar verecek boyutlara ulaştı. Bu bağlamda vebal almak istemiyoruz. Bu yüzden teşkilatımızı topladık. Daha fazla spekülasyona fırsat vermemek için istifa ettiğimizi belirtmek istiyoruz. Biz bundan sonraki dönemlerde de partimizin bize vereceği her türlü görevi en iyi şekilde yerine getirme gayretinde bulunacağız.”

PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.