Son Dakika !
--:--:--

Otokoç Genel Müdürlüğü Binasına Silahlı Saldırı!

İstanbul’un Maltepe ilçesinde bulunan Koç Holding iştiraki Otokoç Otomotiv Genel Müdürlüğü binası, sabah saatlerinde kimliği belirsiz maskeli şahıslar tarafından kurşunlandı. Olayda can kaybı ya da yaralanma yaşanmazken, polis saldırganları yakalamak için geniş çaplı operasyon başlattı. İstanbul Maltepe Aydınevler Mahallesi’nde konumlanan Otokoç A.Ş. Genel Müdürlük binası önünde sabah saatlerinde silah sesleri yükseldi. Edinilen ilk bilgilere göre,…

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Otokoç Genel Müdürlüğü Binasına Silahlı Saldırı!

İstanbul’un Maltepe ilçesinde bulunan Koç Holding iştiraki Otokoç Otomotiv Genel Müdürlüğü binası, sabah saatlerinde kimliği belirsiz maskeli şahıslar tarafından kurşunlandı. Olayda can kaybı ya da yaralanma yaşanmazken, polis saldırganları yakalamak için geniş çaplı operasyon başlattı.

İstanbul Maltepe Aydınevler Mahallesi’nde konumlanan Otokoç A.Ş. Genel Müdürlük binası önünde sabah saatlerinde silah sesleri yükseldi. Edinilen ilk bilgilere göre, yüzleri maskeli kişi ya da kişilerce binaya yönelik çok sayıda el ateş açıldı. Saldırganlar olayın ardından hızla kayıplara karıştı.

Can Kaybı veya Yaralı Yok, Binada Hasar Oluştu

Silah sesleri üzerine dışarı çıkan şirket çalışanları ve güvenlik görevlileri durumu hemen emniyet güçlerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve olay yeri inceleme ekibi sevk edildi. İlk belirlemelere göre kurşunların hedefi olan bina dış cephesinde maddi hasar meydana gelirken, şans eseri herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmadı.

Polis Maskeli Saldırganların Peşinde

Olay yerine ulaşan emniyet güçleri, çevre güvenliğini sağlayarak geniş çaplı bir inceleme başlattı. Kriminal inceleme ekipleri bölgedeki boş kovanları ve delilleri mercek altına alırken; asayiş ekipleri ise saldırganların kimlik tespiti ve kaçış güzergahlarının belirlenmesi için bölgedeki tüm güvenlik ve MOBESE kameralarını incelemeye aldı.

Soruşturmada Dikkat Çeken İddia:

Emniyet birimleri ve soruşturma kaynakları, saldırının arkasındaki motivasyonu çok yönlü olarak araştırıyor. Kulislere yansıyan ilk iddialara göre; Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç’un geçtiğimiz günlerde (5 Haziran) İzmir’de katıldığı bir hastane açılışında anlattığı fıkra nedeniyle oluşan toplumsal tepki ve başlatılan adli soruşturmanın, bu saldırıyla bir bağı olup olmadığı ihtimali de titizlikle değerlendiriliyor. Rahmi Koç, söz konusu ifadelerinin ardından kamuoyundan özür dilemişti.

Olayla ilgili resmi makamlardan henüz net bir neden açıklaması gelmezken, emniyetin saldırganları yakalamaya yönelik başlattığı operasyon ve çok yönlü soruşturma devam ediyor.

Yorum Yap

Benzer Haberler
Gülistan Doku Dosyasında Ağır İddialar: Cinsel Saldırı, Gizlenen Kayıtlar
Gülistan Doku Dosyasında Ağır İddialar: Cinsel Saldırı, Gizlenen Kayıtlar
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Doğan Hatun Görevinden İstifa Etti
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Doğan Hatun Görevinden İstifa Etti
Şanlıurfa’da Katliam Gibi Kaza: 3 Ölü, 7 Yaralı
Şanlıurfa’da Katliam Gibi Kaza: 3 Ölü, 7 Yaralı
Ahbap Derneği ve Haluk Levent’e Yönelik Soruşturma: 18 Gözaltı
Ahbap Derneği ve Haluk Levent’e Yönelik Soruşturma: 18 Gözaltı
LGS Sınavı Kötü Geçen 13 Yaşındaki Çocuk Balkondan Atlayarak Hayatını Kaybetti
LGS Sınavı Kötü Geçen 13 Yaşındaki Çocuk Balkondan Atlayarak Hayatını Kaybetti
Türkiye’nin 5 Yıllık Yapay Zeka Yol Haritası Belli Oldu
Türkiye’nin 5 Yıllık Yapay Zeka Yol Haritası Belli Oldu
Ajans News