Ajans News Haber

Kocaeli’de Parfüm Deposu Yangını: 6 Kişi Yaşamını Yitirdi
55 Okundu
08 Kasım 2025 - 12:08

Kocaeli’nin Dilovası ilçesinde bulunan bir parfüm deposu ve imalat tesisinde çıkan yangın, büyük bir faciaya neden oldu. Bilinmeyen bir sebeple başlayan yangın, 6 kişinin hayatını kaybetmesine yol açtı.

Dilovası ilçesi Mimar Sinan Mahallesi Mimar Sinan Caddesi üzerinde bulunan ve parfüm imalatı da yapılan bir depoda, bugün öğle saatlerine doğru henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

İhbar üzerine bölgeye hızla çok sayıda itfaiye, sağlık, AFAD ve emniyet ekibi sevk edildi. Ekiplerin yoğun çabasıyla yangın kontrol altına alındıktan sonra soğutma ve inceleme çalışmaları başlatıldı.

Vali Aktaş’tan Açıklama

Olay yerinde incelemelerde bulunan Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, yangının söndürüldüğünü belirterek, maalesef 6 kişinin hayatını kaybettiğini doğruladı. Valilik tarafından yapılan resmi açıklamada da bu bilgi teyit edilirken, 1 kişinin de yaralandığı aktarıldı.

Vali Aktaş, yangında yaşamını yitirenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileklerini iletti. Yaralı vatandaşa ise acil şifalar dilendi.

Yetkililer, yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için detaylı incelemelerin ve soğutma çalışmalarının sürdüğünü bildirdi.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.