Ajans News Haber

Oyuncu Granville Adams yaşamını yitirdi
436 Okundu
11 Ekim 2021 - 14:40

HBO’nun popüler dizisi Oz’un sevilen oyuncusu 58 yaşındaki Granville Adams, kanserle mücadelesini kaybetti. HBO’da yayınlanan Oz dizisiyle büyük bir hayran kitlesi edinen Adams’ın ölümünün ardından dizinin baş yapımcısı Tom Fontana, “İyi geceler tatlı prens, melekler şarkı söylüyor” diyerek duyurdu.

Oz’dan Dean Winters ise Adams’a büyük bir övgüde bulunurken Instagram’dan “Gülümsemesi bulaşıcıydı, kahkahası sarhoş edici. Asla ama asla kimse hakkında kötü konuşmadı. Güzel bir ruh, özleneceksin arkadaşım. Sen benim kardeşimsin ve seni tanıdığım için daya iyi bir insanım, huzur içinde uyu” paylaşımında bulundu.

Yine Oz’dan Kirk Acevedo da sosyal medyadan oyuncunun yasını tuttu ve “Kanserle uzun bir savaştan sonra bugün kardeşimi kaybettim. Kaybetmekte iyi değilim çünkü buna aşina değilim” diye yazdı.

Granville Adams, 1997-2003 yılları arasında HBO’da yayınlanan hapishane dizisi Oz’da Zahir Arif karakterini canlandırmıştı. Ayrıca Homicide: Life on the Street’te polis memuru Jeff Westby karakterine hayat vermişti.

Birgün

ajansnews

PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.