Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde 9 gündür kayıp olarak aranan 43 yaşındaki Huriye Helvacı ve 5 yaşındaki oğlu Osman Helvacı’dan peş peşe acı haberler geldi. Arama çalışmalarının 9. gününde, önce küçük Osman Helvacı’nın cansız bedeni bulunurken, yaklaşık 3 saat sonra da annesi Huriye Helvacı’nın cansız bedenine ulaşıldı.
Kayıp Arama Çalışmaları Trajik Sonla Bitti
Bozkurt ilçesi Merkez Mahallesi Meteoroloji TOKİ Konutları’ndaki evlerinden 02.11.2025 tarihinde ayrıldıktan sonra bir daha kendilerinden haber alınamayan Huriye Helvacı ve oğlu Osman Helvacı’yı bulmak için yürütülen geniş çaplı arama çalışmaları, 9. günde trajik bir şekilde sonlandı.
Arama ekipleri, ilk olarak 5 yaşındaki Osman Helvacı’nın cansız bedenini Köseali köyünde bir uçurumun kenarında buldu.
Bu üzücü gelişmeden yaklaşık 3 saat sonra ise, anne Huriye Helvacı’nın cansız bedeni, oğlunun bulunduğu noktadan yalnızca 200 metre mesafede bulundu.
Kastamonu Valiliği’nden Resmi Açıklama
Kastamonu Valiliği, yaşanan olayla ilgili art arda iki açıklama yaparak kamuoyunu bilgilendirdi. Küçük Osman’ın bulunmasından yaklaşık 3 saat sonra yapılan ikinci açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“İlimiz Bozkurt ilçesine bağlı Köseali köyünde 02.11.2025 tarihinden itibaren kayıp olarak aranan Huriye Helvacı (43) ve Osman Yaşar Helvacı’nın (5) bulunması için yürütülen çalışmalarda Osman Yaşar Helvacı’nın ardından saat 15.20’de aynı bölgede anne Huriye Helvacı’nın da cansız bedenine ulaşılmıştır.”
Anne ve oğlunun ölüm nedeni ve kaybolma süreçleriyle ilgili detaylı araştırmaların devam ettiği bildirildi.


Diyarbakır’da Aranan 74 Kişi Yakalandı
Diyarbakır’ın Kulp İlçesinde Köprü İnşaatında göçük: 2 Ölü, 4 Yaralı!
Antalya’da Milyonluk Tapu Vurgunu!
Ordu’da Dış Cephe Boyası Yapan İşçi 3. Kattan Düştü
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nden Kadınlara Doğayla İç İçe Eğitim
Madde Bağımlılığı Kadınları Fuhuş ve İstismara Sürüklüyor!
Gaziosmanpaşa’da 9 Suç Kaydı Olan 13 Yaşındaki Çocuk Cinayet İşledi!