Ajans News Haber

Büyükşehir Belediyesi’nde 5 Daire Başkanı Görevden Alındı
395 Okundu
01 Haziran 2022 - 14:27

Valiler Kararnamesiyle Diyarbakır Valiliği ile Büyükşehir Belediyesine kayyum olarak atanan Ali İhsan Su’nun Büyükşehir’de başlattığı revizyon sürüyor. Görevden alınan Münir Karaloğlu’nun farklı illerden getirdiği “ithal bürokratlar” bir bir değişiyor.

REVİZYON KARDAN İLE BAŞLAMIŞTI

Revizyon kapsamında, eski Vali Münir Karaloğlu’nun Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nden getirdiği Ayhan Kardan görevden alınmış, yerine Sur kaymakamı Abdullah Çiftçi atanmıştı. Kadrosunu oluşturmaya çalışan Çiftçi, 5 birimde değişikliğe gitti.

Revizyon kapsamında Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Necim Şeyban’ın yerine Muhammed Ay, Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Hayrullah Akyıldız’ın yerine Bayram Sezgin, Ulaşım Daire Başkanı Hülya Atalay’ın yerine Rıfat Ural, İnsan Kaynakları Daire Başkanı Ali Yücel’in yerine Bedii Öter, Esnaf Daire Başkanı Müyesser Güzel’in yerine ise Ahmet Soldaş atandı.

Sur Belediyesinden büyükşehir belediyesine, geçtiğimiz hafta Vali Su’nun onayı ile Sur Belediyesi’nde Başkan yardımcısı olarak görev yapan Ensari Erden ile Veysel Kızılay Genel Sekreter Yardımcısı olarak, Adnan Türk ise Özel Kalem Müdürü olarak atanmıştı.

ajansnews

PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.