Ajans News Haber

Uyuşturucu çetesi lideri savcı için ‘FETÖ borsası iddiası
131 Okundu
22 Temmuz 2022 - 12:26

Konya Narkotik Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı operasyonda, çetenin lideri olduğu tespit edilen Adana Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosunda görevli Cumhuriyet Savcısı Osman Yarbaş’la ilgili yeni iddialar ortaya çıktı.

Sabah gazetesinin haberine göre savcı Yarbaş’ın Gülen cemaatine yönelik soruşturmalarda adı geçen kişilerden tehditle para alınmasının yöntemi olan ‘FETÖ borsası’ oluşturduğu da belirlendi.

Örgüt üyelerinin, hakkında soruşturma başlatılan bir avukatı da telefonla aradığı ortaya çıktı. Örgütün telefonla aradığı ve para istediği avukatın ise Adana Cumhuriyet Başsavcısının yanına giderek yaşananları aktardığı, bunun üzerine Başsavcının dosya savcısı Osman Yarbaş’ı yanına çağırdığı, Yarbaş’ın ise ‘Benim böyle bir bilgim yok’ diyerek odadan çıktığı belirtildi.

 WhatsApp mesajlarında Osman Yarbaş’ın, polis memuruna ‘FETÖ üyesi olma’ suçlaması ile soruşturma başlatılan ve kovuşturma yapılmasına yer olmadığı yönünde karar verilecek olan kişilerin bilgilerini atarak para istedikleri belirlendi. 

ajansnews

PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.