Ajans News Haber

Mil Sağlık Sen İlk Şube Kongresini Ankara’da gerçekleştirdi
668 Okundu
10 Mart 2021 - 14:22

Kurulduğu günden itibaren sendikal faaliyetlerde ilklere öncülük eden Mil Sağlık Sen, kısa sürede oluşturduğu 24 İl temsilciliğinin yanında ilk şubesini de Ankara’da oluşturdu.Tek liste ile gidilen kongrede Muhammed Recep Kılıç tüm delegelerin oylarını alarak Şube başkanlığına seçildi.

Mil Sağlık Sen İl temsilcilerinin yoğun katılım gösterdiği kongrede konuşma yapan Genel Başkan Şenol Gemici, ‘Mesleğimiz için, Geleceğimiz için, Çocuklarımız için’ diye yola çıktık ve kararlı bir şekilde yürüyoruz.

Pandemi sürecinde maske, mesafe, hijyen kurallarına uyarak her geçen gün teşkilatlanıyoruz” dedi.

Gemici devamında şunlara değindi. “Sağlık çalışanlarımızın sorunları maalesef halen çözüm bekliyor. 2021 yılının sağlık çalışanları yılı sözde kalmasın, gecesini gündüzüne katan sağlık çalışanlarımızın sorunları ivedi bir şekilde çözülsün istiyoruz şeklinde sendikal görüşlerini belirtti.

Kongre de ayrıca Mil Sağlık Sen Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Duruel, Mil Sağlık Sen Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Çakır, Mil Sağlık Sen Trabzon İl Temsilcisi Tümer Duman’nın yanısıra Mil Eğitim Sen Genel Başkanı Ali Cansız beyde de birer selamlama konuşması yaptılar.

Cihat TOPRAK

ajansnews

PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.