Ajans News Haber

Metin Özkan hakkında mahkeme kararını verdi
116 Okundu
07 Temmuz 2022 - 13:10

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Metin Özkan hakkında takipsizlik kararı verdi. Kararda dosyaya yansıyan bilirkişi raporunda görüntünün net olmaması sebebiyle şüphelinin elinde ne olduğunun açık bir şekilde tespit edilemediğine dikkat çekildi.

Gazeteci Metin Özkan’ın Aralık 2021’de Kemerburgaz’da bulunan bir restaurantta Ufuk Enginler isimli kadının çantasından 700 dolar para çaldığı iddia edildi.

Mekanın kamera görüntülerinde ise Özkan’ın çantaların bulunduğu alandan bir şeyler alıp cebine koyması dikkat çekti. Metin Özkan ifadesinde “para değil puro aldığını” söyledi. 

Şikayetçi Ufuk Enginler’in avukatı Cesim Parlak takipsizlik kararına itiraz etti.

Dilekçesinde, “13 Mayıs 2021 tarihinde hazırlanan bilirkişi raporunda yapılan tespitte üçüncü görüntü de şüphelinin müvekkilin çantasına nasıl yaklaştığını, dördüncü görüntüde şüphelinin elinin çantayı karıştırdığı anı, beşinci görüntüde de şüphelinin çantanın içerisinden cismi çekme anı ve altıncı görüntüde de çektiği cismi cebine koyduğu anı gösterilmiştir. Şüpheli net bir şekilde o eşyaların bulunduğu alandadır o eşyalardan kastı da müvekkilin çantasıdır ve bu durumda müvekkilenin çantasının içinden bir cisim aldığı açıktır. Çıplak gözle dahi tarafımızca görüntü izlendiğinde para olduğu çok net anlaşılmaktadır” denildi.

ajansnews

PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.