22. dönem CHP Diyarbakır Milletvekilliği yapan Av. Mesut Değer’in kızı Av. Ece Değer görkemli bir törenle Dünya evine girdi.
Karadeniz ve Diyarbakır yörelerine ait folklorik oyunların oynandığı düğünde Kürtçe şarkılar da çalındı.
Bin davetlinin katıldığı düğün törenine neredeyse tüm siyasi görüşlerden önemli isimlerin olması dikkat çekti.
Görkemli düğüne İçişleri Eski Bakanı Abdülkadir Aksu, Tarım Eski Bakanı ve Diyarbakır Milletvekili Mehdi Eker, Mersin Milletvekili Hacı Özkan, Mehmet Ağar, Hikmet Çetin, Diyarbakır Eski Belediye Başkanı Ahmet Bilgin, Ethem Sancak, Yılmaz Ateş ve çok sayıda milletvekili katıldı.
Damat Hasan Kalyoncu’nun yegeni Gaziantep’te Kalyoncu üniversitesi Türkiye’de belli başlı iş insanı yurtiçi yurtdışı inşaatlar yapan binlerce kişinin yanlarında çalışan bir aile.
Haber: Cihat TOPRAK