Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla Bağlar Belediyesi eski belediye başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun Ankara ve Diyarbakır’daki evlerine bu sabah polis tarafından operasyon gerçekleştirildi. Beyoğlu ile 14 yakınının Diyarbakır ve Ankara’daki ikametgahlarında gerçekleştirilen polis baskınlarında ele geçirilen altın ve dolarlara el konulduğu, ancak gözaltı işleminin gerçekleşmediği öğrenildi. Post Views: 1
Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla Bağlar Belediyesi eski belediye başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun Ankara ve Diyarbakır’daki evlerine bu sabah polis tarafından operasyon gerçekleştirildi.
Beyoğlu ile 14 yakınının Diyarbakır ve Ankara’daki ikametgahlarında gerçekleştirilen polis baskınlarında ele geçirilen altın ve dolarlara el konulduğu, ancak gözaltı işleminin gerçekleşmediği öğrenildi.
Yorum Yap