Son Dakika
--:--:--

Büyük Parti Köylümüze Büyük İmkânlar Sunacak

Büyük Parti, köylülerimize yönelik büyük imkanlar sunarak, cefakar insanlarımızı toplumun en itibarlı kesimi haline dönüştürmeyi hedefliyor. Parti yetkilileri, köylülerin ekonomik ve sosyal durumlarını iyileştirecek projeleri hayata geçirerek, tarım ve hayvancılık alanlarında destek sağlamayı planladıklarını açıkladı. Bu projelerle, köylerimizin kalkınması ve köylülerimizin refah seviyesinin artırılması amaçlanıyor. BÜYÜK PARTİ TÜKETİLEN KÖYLÜMÜZE BÜYÜK İMKÂNLAR SUNACAK VE BU CEFAKAR…

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Büyük Parti Köylümüze Büyük İmkânlar Sunacak

Büyük Parti, köylülerimize yönelik büyük imkanlar sunarak, cefakar insanlarımızı toplumun en itibarlı kesimi haline dönüştürmeyi hedefliyor. Parti yetkilileri, köylülerin ekonomik ve sosyal durumlarını iyileştirecek projeleri hayata geçirerek, tarım ve hayvancılık alanlarında destek sağlamayı planladıklarını açıkladı. Bu projelerle, köylerimizin kalkınması ve köylülerimizin refah seviyesinin artırılması amaçlanıyor.

BÜYÜK PARTİ TÜKETİLEN KÖYLÜMÜZE BÜYÜK İMKÂNLAR SUNACAK VE BU CEFAKAR İNSANLARI TOPLUMUN EN İTİBARLI KESİMİ HALİNE DÖNÜŞTÜRECEKTİR.

  • Önce Büyükşehir Yasasını çıkarıp Köyleri mahalle statüsüne aldılar.
  • Okul, Dernek, Köy odası, Misafirhane, köy arazisi ve İhtiyar heyeti binası gibi Köyün ortak mallarının mülkiyeti Belediyelere geçirildi.
  • Meralar belediyelere devredildi, hayvanların ortak otlak alanları satıldığı için hayvancılık darbe yedi.
  • Köy okulları kapatıldı, taşıma sisteme dönüldü. Çocuğum yollarda heba olmasın diye köylü şehre taşındı ve köyler büyük ölçüde boşaltıldı.
  • Ata tohumu yasaklandı, GDO’lu kısır tohum kullanımı zorunlu hale getirildi. Bu tohuma yönelik kullandırılan kimyasal gübre ile topraklar zehirlendi.
  • Kuş Gribi veya Domuz Gribi derken Aşısız hayvan bakımı yasaklandı, aşılanan hayvanlar ya hasta ya da telef oldu.
  • Gübre, Yem ve Yakıt fiyatları muazzam zamlandı. Maliyetler kurtaramadı hayvancılık ve tarım büyük ölçüde darbelendi.
  • Başta Pamuk, Tütün ve Şekerpancarı olmak üzere pek çok ürüne kotalar getirildi ve üretimler durduruldu. Köylü mağdur edildi ve dolaylı biçimde şehre göçe zorlandı.
  • Şimdi de Maden Sahası, Rezerv Alan, Özel Alan, Hassas Alan veya Orman Alanı kalıplarıyla araziler el değiştiriliyor ve köylünün arazisi ellerinden zorla alınıyor.

BÜYÜK PARTİ BU AKILALMAZ UYGULAMALARA SON VERMEK ÜZERE, MÜCADELE VERMEK İÇİN KURULMUŞ YERLİ VE MİLLİ BİR PARTİDİR. TÜM VATANDAŞLARIMIZI BİRLİK OLMAYA VE BERABER HAREKET ETMEYE DAVET EDİYORUZ.

BÜYÜK PARTİ İKTİDARINDA,
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇

👉- Köylerimizin tamamı tekrar Köy Statüsüne alınacak. Köy ve Köylümüz Devletin bekasıdır, varlığı korunacak ve her türlü destekle köylüye itibar kazandırılacaktır.

👉- Köylümüzün Devlete olan tüm borç faizleri silinecek, ana paranın tamamı bir sefere mahsus on ilâ yirmi yıl arasında faizsiz taksitlendirilecek. Kalan Ana para borcu Devlet destekli yapılan üretimle, her hasat sonrası 40 ta bir oranında kesintiyle köylüden tahsil edilecektir.

👉- Köylerimizde Kooperatifler kurulacak, Et, Süt ve Yağ entegre tesisleri kurulacak, köylü Devlet Destekli Besi ve Süt Hayvancılığı, Arıcılık gibi plânlı üretimlere yönlendirilecek. Yem, Gübre, yakıt ve tarım ilacı desteği ile tarım üretiminde köylüye yaptırılan üretime alım garantisi verilecek ve ürün taban fiyatları bir yıl önceden ilân edilecek. Tarım ve Hayvancılık koşulsuz desteklenecek, Köy ve Köylü üretimi Devletin beka meselesi olarak görülüp güçlendirilecek.

👉- Yapılan tüm üretimlerin aracısız bir şekilde, şehirdeki nihayi tüketicisine yani vatandaşlarımıza direkt olarak ulaştırılması için Koopereatif ve Hal sistemini entegre edecek, tüm sömürü ve manipülasyonlara baştan engel olunacaktır.

👉 Devletin Maliyesi ile Köyün Kooperatifi entegre çalışacak üretim ve tüketimde hiç bir mali kaçağa izin verilmeyecektir. Hem Köylü, hem tüketici vatandaş hem de Devlet kazanacak tüm simsarlar aradan çıkarılacaktır. Manipülâtörler, tekelciler ve mafyalaşmış tüm yapılar en ağır şekilde cezalandırılacaktır. Kontrollü ve Sağlıklı bir üretim, Adil bir paylaşımla Köylü, Vatandaş ve Devletimiz kazanacaktır…

👉- Köylünün can ve mal güvenliği ortak köy merkezlerinde kurulacak olan, özel eğitimli Köy ve Orman Polisi uygulaması ile en üst seviyede sağlanacaktır.

👉- Yerinde eğitime geçilecek, Köy Kooperatifleri ile birlikte Köy Enstitüleri benzeri bir eğitim ve kültür atılımı yapılacak.

👉- Köyün ve Köylünün tüm malları iade edilecek, yapılan tüm usulsüzlükler hukuk önüne getirilecek.

👉- Yabancılara yapılmış olan tüm kamu arazisi, maden ve toprak satışları iptal edilecek.

👉- Şehirden köye tersine göç teşvik edilecek, taşınma masrafları başta olmak üzere, köyde barınma ve üretim gerçekleştirme konularında köylülerimize yardım edilecek. Şehirler nüfus yığılımından kurtarılacak, köyler canlandırılacak.

👉- Köylü ve tüm üretimi Devlet Sigortası Kapsamında garanti altına alınırken, üretici köylüye de emeklilikte de en üst seviyeden ücretlendirme yapılacaktır.

👉- Köylünün tüm sağlık sorunları, bir kaç köye bakan Devletin büyük sağlık ocaklarında ÜCRETSİZ ve yerinde giderilecektir.

Yorum Yap

Benzer Haberler
Baba Arif Güran Diyarbakır’dan Ankara’ya ‘Adalet Yürüyüşü’ Başlattı!
Baba Arif Güran Diyarbakır’dan Ankara’ya ‘Adalet Yürüyüşü’ Başlattı!
Adalet Bakanı Akın Gürlek Duyurdu: Faili Meçhul İki Cinayet Dosyası Aydınlatıldı
Adalet Bakanı Akın Gürlek Duyurdu: Faili Meçhul İki Cinayet Dosyası Aydınlatıldı
Fidan’dan ‘Terörsüz Türkiye’ Çıkışı: Fesih Kararı Yetmez, Silahların Bırakıldığını Sahada Göreceğiz
Fidan’dan ‘Terörsüz Türkiye’ Çıkışı: Fesih Kararı Yetmez, Silahların Bırakıldığını Sahada Göreceğiz
Süleymancılar Soruşturması: Alihan Kuriş Soruşturmasında 29 Gözaltı, 23 Şirkete Kayyum
Süleymancılar Soruşturması: Alihan Kuriş Soruşturmasında 29 Gözaltı, 23 Şirkete Kayyum
Dicle Üniversitesi’nde ‘Havuz’ İhalesi Tartışması: Şeffaflık Adına Cevap Bekleyen Kritik Sorular
Dicle Üniversitesi’nde ‘Havuz’ İhalesi Tartışması: Şeffaflık Adına Cevap Bekleyen Kritik Sorular
Diyarbakır Büyükşehir’de Görev Değişimi: Doğan Hatun’un Ardından Emin Ay Koltuğa Oturdu
Diyarbakır Büyükşehir’de Görev Değişimi: Doğan Hatun’un Ardından Emin Ay Koltuğa Oturdu
© 2026 Ajans News. Tüm Hakları Saklıdır. ajansnews.com.tr üzerinde yayımlanan özel haber, röportaj, analiz, fotoğraf ve video içeriklerinin tüm yayın hakları saklıdır. Kaynak gösterilmeden ve ilgili habere aktif link verilmeden kopyalanması, dağıtılması veya farklı mecralarda yayımlanması kesinlikle yasaktır. Sitemiz 5651 sayılı İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi yasasına uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yer alan harici bağlantıların sorumluluğu ilgili kaynaklara aittir.