Ajans News Haber

23 kentte kar tatili
62 Okundu
06 Şubat 2025 - 12:07

Kayseri, Sivas, Kocaeli’nin de olduğu bazı illerle ve Adana, Trabzon, Konya, Aksaray, Samsun ve Tunceli’in bazı ilçelerinde 6 Şubat Perşembe günü eğitim ve öğretime ara verildiği bildirildi.

Bolu, Sivas, Elazığ, Erzincan, Kocaeli, Kayseri, Düzce, Niğde, Nevşehir, Zonguldak, Sakarya, Hakkari, Yozgat, ve Gümüşhane valilikleri, olumsuz hava koşullarının etkisiyle ulaşımda oluşabilecek risklere karşı tüm okulların 6 Şubat Perşembe günü tatil edildiğini açıkladı.

Adana’nın Tufanbeyli ilçesinde, Trabzon’un 5 ilçesinde, Konya’nın 4 ilçesinde, Aksaray’ın 3 ilçesinde, Giresun’un 3 ilçesinde eğitime bir gün ara verildi.

Samsun’un 8 ilçesinde, Tunceli’nin Pülümür ilçesinde, Sinop’un kent merkezi ve bazı ilçeleriyle Yalova’da da taşımalı eğitime bir gün süreyle ara verildi.

PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.