Son Dakika !
--:--:--

Boşanmak İsteyen Kadının Eşi, 14 Yaşındaki Çocukları Tetikçi Olarak Tutmuş

İstanbul Kağıthane’de bir kuyumcu dükkanına bir gün arayla iki kez düzenlenen silahlı saldırının ardındaki sır perdesi aralandı. İş yeri sahibi Duygu G.’yi korkutarak boşanma davasından vazgeçirmeye çalıştığı iddia edilen eşinin, saldırı için 14 yaşındaki iki çocuğu tetikçi olarak tuttuğu ortaya çıktı. Operasyonda yakalanan çocuklarla birlikte piyasa değeri 3 milyon lirayı bulan uyuşturucu madde ele geçirildi….

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Boşanmak İsteyen Kadının Eşi, 14 Yaşındaki Çocukları Tetikçi Olarak Tutmuş

İstanbul Kağıthane’de bir kuyumcu dükkanına bir gün arayla iki kez düzenlenen silahlı saldırının ardındaki sır perdesi aralandı. İş yeri sahibi Duygu G.’yi korkutarak boşanma davasından vazgeçirmeye çalıştığı iddia edilen eşinin, saldırı için 14 yaşındaki iki çocuğu tetikçi olarak tuttuğu ortaya çıktı. Operasyonda yakalanan çocuklarla birlikte piyasa değeri 3 milyon lirayı bulan uyuşturucu madde ele geçirildi.

Kağıthane’de yaşanan ve bir kuyumcu dükkanını hedef alan silahlı saldırılar zinciri, polisi harekete geçirdi. Edinilen bilgiye göre, kuyumcu Duygu G.’ye ait iş yeri, kimliği belirsiz kişilerce ilk olarak silahlı saldırıya uğradı. Olayın şokunu atlatamayan Duygu G., ertesi gün dükkanının bir kez daha kurşunların hedefi olmasıyla büyük bir dehşet yaşadı.

Polis Soruşturması Şok Gerçeği Ortaya Çıkardı

İhbar üzerine olay yerine gelen İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alarak geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Yapılan titiz çalışmalar sonucunda, saldırıyı gerçekleştirdiği tespit edilen ve yaşları henüz 14 olan iki şüpheli, düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı.

Operasyon sırasında şüphelilerin bulunduğu adreste yapılan aramalarda ise soruşturmayı farklı bir boyuta taşıyan bir bulguya ulaşıldı. Piyasa değeri yaklaşık 3 milyon TL olan yüklü miktarda uyuşturucu maddeye el konuldu.

Azmettirici, Boşanma Aşamasındaki Eşi Çıktı

Emniyette sorguya alınan çocuk yaştaki şüphelilerin ifadeleri, olayın arkasındaki şok edici planı gözler önüne serdi. Şüpheliler, kendilerini kuyumcu Duygu G.’nin boşanma aşamasında olduğu eşinin tuttuğunu itiraf etti. İddialara göre, eşi, Duygu G.’yi korkutmak, sindirmek ve devam eden boşanma davasından vazgeçirmek amacıyla bu saldırıları organize etti.

Gözaltına alınan 14 yaşındaki iki şüphelinin emniyetteki işlemleri sürerken, polis şimdi de saldırının azmettiricisi olduğu iddia edilen kocayı yakalamak için çalışmalarını yoğunlaştırdı. Olay, aile içi şiddetin ulaştığı tehlikeli boyutu ve suç şebekelerinin çocukları nasıl kullandığını bir kez daha acı bir şekilde ortaya koydu.

Yorum Yap

Benzer Haberler
Diyarbakır OSB’de 5 MW’lık GES Projesinde Saha Çalışmaları Başladı
Diyarbakır OSB’de 5 MW’lık GES Projesinde Saha Çalışmaları Başladı
Diyarbakır Tarihi On Gözlü Köprü’de Kanlı Gece: 2 Ölü, 2’si Ağır 5 Yaralı!
Diyarbakır Tarihi On Gözlü Köprü’de Kanlı Gece: 2 Ölü, 2’si Ağır 5 Yaralı!
Siverek’te Seyir Halindeki Aileye Silahlı Pusu: Baba ve 11 Yaşındaki Kızı Yaralandı!
Siverek’te Seyir Halindeki Aileye Silahlı Pusu: Baba ve 11 Yaşındaki Kızı Yaralandı!
Diyarbakır’da Hastane Lavabolarını Kirletip Görüntüleri Servis Eden Şüpheli Suçüstü Yakalandı
Diyarbakır’da Hastane Lavabolarını Kirletip Görüntüleri Servis Eden Şüpheli Suçüstü Yakalandı
Diyarbakır Esnafından Silahlı Saldırıya ‘Kepenkli’ İsyan: “Çeteler Değil, Biz Kalacağız!”
Diyarbakır Esnafından Silahlı Saldırıya ‘Kepenkli’ İsyan: “Çeteler Değil, Biz Kalacağız!”
Hazro’da MESEM Vurgunu İddiası: Metruk Binalar İşletme Gösterild
Hazro’da MESEM Vurgunu İddiası: Metruk Binalar İşletme Gösterild
Ajans News